Tuinen

JOUW TUIN IS UNIEK

Een tuin is... Alles moet passen in het plaatje dat we samen creëren.

WAT IS

EEN TUINVANHEDEN TUIN?

Een TuinvanHeden tuin is een tuin die helemaal voor jou op maat gemaakt is. Door de persoonlijke aanpak en de creatieve invulling van jouw wensen is een TuinvanHeden tuin een tuin waarin je je zult thuis voelen en waar je graag bent. Een tuin die elk seizoen mooi is en die je zal blijven verrassen.

  • Op maat
  • Een plek om je in thuis te voelen
  • Unieke, creatieve vormgeving
  • Efficiënte benutting van de ruimte

INSPIRATIE

VOORBEELDTUINEN

Grassen tuin

Grassen zijn niet meer weg te denken in de tuinen van dit moment. Met hun sierlijk wuivende pluimen brengen grassen beweging in de tuin. Omdat grassen deels transparant zijn, bieden ze een mysterieuze kijk op de omgeving. Iets dat heel ruimtelijk werkt in een border…

Belevingstuin

De belevingstuin voor ouderen met dementie is opgeleverd.   We hebben er maanden aan gewerkt. Dankzij het mooie weer dat ons vanaf september vergezelde, hebben de bewoners het grootste gedeelte van de aanleg, van dichtbij kunnen volgen. Met veel vakmanschap heeft mijn hovenier druppelvormen in…

Belevingstuin ouderen met dementie

Het ontwerp van de belevingstuin In de lente werd Tuin van Heden gevraagd,  een tuin voor demente ouderen te ontwerpen. Woonzorggroep Samen benaderde  een viertal bedrijven, om een belevingstuin te ontwerpen voor het Lelypark in Wieringerwerf. Daar was net de bouw afgerond van drie woongroepen,…

MIJN VISIE OP

TUINEN

De tuin zie ik als een plek om helemaal uw eigen stempel op te drukken. De kans om een sfeer te creëren die u aanspreekt. Als die sfeer ondersteund wordt door de juiste beplanting en verharding, ontstaat uw eigen tuin van heden. Een oase van rust in een jachtige wereld. Een tuin is in mijn visie geslaagd als we dit weten te bereiken.

Heel belangrijk in dit proces is het vormgeven van de ruimte. Tijdens het ontwerpen ontstaan spannende doorkijkjes. Door openheid en gebondenheid af te wisselen creëren we een mooi evenwicht. Hierbij werk ik graag met niveauverschillen. Ook speelt bij mijn tuinontwerpen het groen altijd een belangrijke rol. Bij het ontwerpen zoek ik voor ieder seizoen naar een accent, zodat de tuin het hele jaar iets te bieden heeft. De tuin nodigt uit om naar buiten te gaan en is ook mooi om vanuit het huis te bekijken.

WAT ZEGGEN DE KLANTEN

"Toen we ons nieuwe huis kregen, wilden we zo snel mogelijk de tuin aanleggen. Mirjam dacht goed met ons mee en nu hebben we een tuin die precies past bij ons huis en waarin we ons helemaal thuis voelen."

Yvette van Ree

"Door de speelse afwisseling van borders en het hoogteverschil krijgt onze tuin echt diepte. Met een heerlijk verscholen achterterras."

Willem de Vries

"We waren al jaren bezig maar het vlotte niet heel erg. Na een gesprek met Mirjam bleek er veel meer mogelijk te zijn. Nu hebben we een heerlijke tuin."

Monique van der Veen

LOCATIE

De Snoekbaars 5
1747 ES Tuitjenhorn

E-MAIL

contact@tuinvanheden.nl

BEREIKBAAR

Ma - Vrij: 9 - 17

TELEFOON

06 231 48 284

IK HELP JE GRAAG VERDER

BENIEUWD WELKE IDEEËN IK VOOR JOUW TUIN HEB?

WordPress Theme built by Shufflehound. (c) tuinvanheden