Buitenkunst

BUITENKUNST

Kunst in de tuin of in de openbare ruimte, maakt deze persoonlijk en uniek. Tuinen om je in thuis te voelen... een park, resort, of kantoortuin.

WAT IS

EEN TUINVANHEDEN TUIN?

Een TuinvanHeden tuin is een tuin die helemaal voor jou op maat gemaakt is. De kunst die jij mooi vindt en waarvan je wilt genieten wanneer je in de tuin zit, maar ook wanneer je vanuit je huis naar je tuin kijkt, past bij jou, bij je tuin, je huis en de omgeving. Door een goede plaatsing krijgt je kunst elk seizoen een andere omlijsting en zul je steeds weer nieuwe dingen ontdekken.

  • Geheel naar jouw smaak
  • Op maat
  • Een unieke omlijsting voor je kunstwerk
  • Elk seizoen weer verrassend

INSPIRATIE

VOORBEELDTUINEN

Belevingstuin

De belevingstuin voor ouderen met dementie is opgeleverd.   We hebben er maanden aan gewerkt. Dankzij het mooie weer dat ons vanaf september vergezelde, hebben de bewoners het grootste gedeelte van de aanleg, van dichtbij kunnen volgen. Met veel vakmanschap heeft mijn hovenier druppelvormen in…

MIJN VISIE OP

BUITENKUNST

De tuin is een ideale plek om kunst in te verwerken. Plekken in de tuin waar je de hele dag naar kijkt vormen de ideale plaats voor een kunstwerk. Door de zichtlijnen in het ontwerp te accentueren, wordt het oog er als het ware vanzelf naartoe getrokken. Elk kunstwerk verdient een eigen plek. Je kunt zo de tuin in verschillende grote- en kleine ruimtes verdelen waardoor de tuin spannend wordt en uitnodigt voor een wandeling.

 

WAT ZEGGEN DE KLANTEN

Toen we ons nieuwe huis kregen, wilden we zo snel mogelijk de tuin aanleggen. Mirjam dacht goed met ons mee en nu hebben we een tuin die precies past bij ons huis en waarin we ons helemaal thuis voelen.

Yvette van Ree

We waren al jaren bezig maar het vlotte niet heel erg. Na een gesprek met Mirjam bleek er veel meer mogelijk te zijn. Nu hebben we een heerlijke tuin.

Monique van der Veen

Door de speelse afwisseling van borders en het hoogteverschil krijgt onze tuin echt diepte. Met een heerlijk verscholen achterterras.

Willem de Vries

LOCATIE

De Snoekbaars 5
1747 ES Tuitjenhorn

E-MAIL

contact@tuinvanheden.nl

BEREIKBAAR

Ma - Vrij: 9 - 17

TELEFOON

06 231 48 284

IK HELP JE GRAAG VERDER

BENIEUWD WELKE IDEEËN IK VOOR JOUW TUIN HEB?

WordPress Theme built by Shufflehound. (c) tuinvanheden