TuinIdee

Tuin van Heden was afgelopen zondag op de beurs TuinIdee. De beurs voor alle tuinliefhebbers, die het nieuwe tuinseizoen feestelijk inluid. Bij het opstaan om 6 uur s’ochtends kwam de zon voorzichtig kijken. Het beloofde een mooie dag te worden.

Tuinadvies

Voor de bezoekers van de tuinbeurs was het mogelijk om een kwartier tuinadvies te krijgen. Daar werd door veel van de 7ooo aanwezige bezoekers dankbaar gebruik van gemaakt. Vanaf het startsein om 10 uur in de ochtend, tot het einde van de beurs om 6 uur s’ avonds, was er een ononderbroken rij met tuinliefhebbers met een tuinvraag.      We hebben die dag allerlei vragen over vele soorten tuinen voorbij zien komen. Van kleine stadstuin tot grote villa tuin en boerenerf. Van beplantingsplan tot ontwerp vragen.

Aanbieding op maat

In een kwartier tuinadvies kwamen we natuurlijk tijd te kort om iedereen uitgebreid te woord te staan. Deze week heeft iedereen, van Tuin van Heden, een  TuinIdee aanbieding gekregen. Deze aanbieding maakt het mogelijk, om door ons een persoonlijk tuinontwerp en een beplantingsplan te laten maken. Wilt u ook een vergelijkbare aanbieding, stuur dan een mail naar info@tuinvanheden.nl